Mody ve Forze 6 budou fungovat jako lebky v Halo
Forza Motorsport 6 Novinka Mody ve Forze 6 budou fungovat jako lebky v Halo

Mody ve Forze 6 budou fungovat jako lebky v Halo

Michal Burian

Michal Burian

13

Speciální výzvy, které budete plnit v závodě. Pokud uspějete, získáte zajímavé bonusy.

Reklama

Nadcházející závody Forza Motorsport 6 se pochlubí novou funkcí, která připomíná lebky v Halo. Funkce se jmenuje Mods a dovolí vám různě modifikovat hru, ať už z pohledu obtížnosti nebo podmínek na trati. Jednoduše řečeno si budete moci dle svého uvážení nastavit spoustu možností a tím udělat závody ještě dramatičtější a obtížnější, nebo naopak o něco lehčí. Funkce v Modech se vám budou odemykat postupně (každá výzva bude jinak obtížnější) a před každým závodem si budete moci zvolit tři Mody, které využijete v kariéře nebo free play.

Mody budou rozděleny do tří hlavních kategorií:

Dare Mody jsou výzvy, které budete muset během závodů plnit a tím otestovat své jezdecké dovednosti. Pokud je splníte, získáte kredity a různé bonusy. Tyhle výzvy budete moci plnit kdykoliv chcete, současně ale bude moci být použita pouze jedna výzva. Mějte ale na paměti, že s výzvou bude závod obtížnější. Vývojáři v tomto případě uvedli tři příklady: V závodě přijdete o 8 procent výkonu (získáte ale o 20 procent více kreditů), budete muset manuálně řadit se spojkou (také +20% kreditů) anebo budete startovat z 24. pozice (+30% kreditů).

Crew Mody jsou přesným opakem. V závislosti na použitém Modu získáte různé výhody v závodech. Představeny byly zatím dvě výhody: Vaše auto bude o 7 procent lehčí a získáte 3 procenta gripu, na své brzdy se budete moci spolehnout o 20 procent více a zároveň budete mít o 5% vyšší výkon. Tyhle výhody se budou hodit v závodech, když pojedete proti silnějším soupeřům řízených umělou inteligencí.

Do třetice všeho dobrého a zlého. Boost Mody vám dají speciální výhodu v průběhu závodu nebo lákavý bonus na konci dobře odjetého závodů. Použití těchto Modu si budete muset ale řádně rozmyslet, každý budete moci využít pouze jedno, lze je ale kombinovat s dalšími Mody. Pokud se vám ale podaří ve správný čas aktivovat Mod, tak budete moci získat 3000 až 18 000 kreditů za bezchybnou jízdu v závěsu za jiným vozem, bonusy získáte také za perfektní závod bez kolizí nebo si aktivujete Mod, který vám dá o 60 procent více kreditů na konci závodu.

Forza Motorsport 6 vychází na Xbox One již 18. září. Předobjednat můžete na GameExpres.cz nebo GameExpres.sk za 1549 Kč/54,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama