Monster Hunter Rise a Monster Hunter Stories 2 v dubnovém Digital Eventu
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Novinka Monster Hunter Rise a Monster Hunter Stories 2 v dubnovém Digital Eventu

Monster Hunter Rise a Monster Hunter Stories 2 v dubnovém Digital Eventu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Těšit se můžeme na nejnovější informace o obou hrách.

Reklama

Společnost Capcom pořádá 27. dubna v 16:00 CEST (7:00 PT/10:00 ET/23:00 JST) speciální Monster Hunter Digital Event. Budete jej moci sledovat na YouTube a Twitch.

Ve vysílání budou sděleny informace o první bezplatné aktualizaci pro Monster Hunter Rise, se kterou se do hry dostane Chameleos, Apex Rathalos a další. Capcom se ale nezmínil, jak dlouho bude prezentace trvat. V oznámení se také neobjevily žádné podrobnosti o možných nových oznámeních pro Monster Hunter Stories 2, jen že nějaké budou.

Nejde ale o ojedinělou akci. V letošním roce se Monster Hunter online digitální akce objevovaly poměrně často. První proběhla již v lednu a další tři se objevily v průběhu března tohoto roku.

Monster Hunter Rise je k dispozici ve verzi pro konzoli Nintendo Switch, verze pro PC má vyjít počátkem roku 2022. Hru můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin má vyjít pro Switch a přes Steam pro PC 9. července. Předobjednávat hru můžete již nyní v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Capcom a Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama