Monster Hunter Rise na PC zaznamenalo silný start
Novinka Monster Hunter Rise na PC zaznamenalo silný start

Monster Hunter Rise na PC zaznamenalo silný start

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Jedná se o druhý nejsilnější start hry od Capcomu.

Reklama

V minulém týdnu se na osobní počítače podívala další hra ze série Monster Hunter, tentokrát ta s podtitulem Rise, jenž původně vyšla v minulém roce exkluzivně na Switch (naši recenzi je možno číst zde). Tento port pak oproti verzi předchozí přináší různá vylepšení, jako je podpora 4K a širokoúhlých monitorů, dodatečné možnosti nastavení či odemknutou snímkovací frekvenci.

A jak to vypadá, tak na PC si série stihla skrze Monster Hunter World (i Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, avšak to nemělo tak silná čísla) vytvořit poměrně silnou fanouškovskou základnu, díky které zažila opravdu pěkný start.

Ten znamená, že hru v jeden moment hrálo až 130 427 lidí (podle webu SteamDB; po vydání článku toto číslo ještě narostlo na 130 674), přičemž od soboty počet hráčů víceméně neklesl pod 100 000.

Monster Hunter Rise na PC zaznamenalo silný start

Pokud bychom si to porovnali s ostatními PC/Steam verzemi her od Capcomu, tak ve skutečnosti zjistíme, že se jedná o druhý nejsilnější start, kdy lepší čísla zaznamenal akorát zmiňovaný World.

Pro zajímavost taktéž můžeme uvést, že třeba nedávno vydaná PC verze God of War má prozatím na kontě maximálně 65 403 lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama