Monster Hunter Rise překonal hranici 7 milionů
Novinka Monster Hunter Rise překonal hranici 7 milionů

Monster Hunter Rise překonal hranici 7 milionů

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Dva měsíce po vydání překonala hra významný milník.

Reklama

Na lov monster v podobě hry Monster Hunter Rise se oficiálně vydalo více než 7 milionu lovců. Respektive Capcom oznámil, že poslední díl série překonal hranici 7 milionu vyskladněných fyzických kopií a digitálních verzí hry. Na Twitter účtu série Monster Hunter byly tyto informace nasdíleny společně s informacemi o speciálním balíčku předmětů pro Monster Hunter Rise.

Nejzajímavějším fakte ale je, že se tímto stala hra Monster Hunter Rise nejprodávanějším titulem Capcomu, vydaným pouze pro jedinou platformu.

K 28. dubnu 2021 rozeslala společnost Capcom po celém světě 6 milionů kopií hry Monster Hunter Rise. Tímto krokem se Rise umístil za titul Street Fighter II jako druhý nejprodávanější titul Capcomu. Jenže Monster Hunter Rise nakonec zaujal první pozici a nadále stoupá v seznamu platinových titulů společnosti Capcom. I když prozatím nebyl oficiální seznam aktualizován, zaujímá teď Monster Hunter Rise místo Street Fighteru II. Problém je ale v tom, že Capcom plánuje někdy začátkem příštího roku vydat PC verzi hry, o moc dál se už platinovém seznamu nedostane.

Vzhledem ale k tomuto úspěchu hry Monster Hunter Rise, dostanou hráči speciální balíček herních předmětů. Získat je mohou tím, že si promluví se Senrim the Mailmanem. Toto NPC najdete na mapě v oblasti Steelworks.

Mezi předměty jsou:

  • 10x Large Barrel Bomb
  • 5x Mega Armorskin
  • 5x Mega Demondrug
  • 30x Mega Potion
  • 20x Well-done Steak

Jen pro připomenutí, 27. května vyšla pro Monster Hunter Rise aktualizace verze 3.0. Ta do hry přidala nová monstra Crimson Glow Valstrax a Apex Zinogre a také nový konec, který posune zase o kousek dál.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Monster Hunter Rise je k dispozici ve verzi pro konzoli Nintendo Switch, verze pro PC má vyjít počátkem roku 2022. Hru můžete koupit v obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Capcom a Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama