Monster Hunter Rise: Sunbreak má na kontě silný start
Novinka Monster Hunter Rise: Sunbreak má na kontě silný start

Monster Hunter Rise: Sunbreak má na kontě silný start

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Nové rozšíření se prodává dobře.

Reklama

Datadisk Sunbreak pro loňské Monster Hunter Rise dorazil během minulého týdne, kdy vy si již můžete přečíst naši recenzi, kde si odnesl krásných 9 bodů z 10 a verdikt:

"Monster Hunter Rise: Sunbreak je povedený přídavek do první switch MH hry “po World”. MHW: Iceborne v mých očích zůstává nepřekonáno, ale i přesto je Sunbreak vynikající přídavek, který zabaví každého milovníka lovu wyvern, draků a různých přerostlých zvířat s více zuby než je bezpečné. Zároveň je pro nováčky Sunbreak spolu s původní hrou výborným způsobem jak do této klasické série naskočit."

Každopádně na tuto expanzi se fanoušci zřejmě opravdu těšili, jelikož Capcom dnes ráno oznámil, že se ji povedlo prodat už více než 2 milióny kusů.

To posléze také pomohlo tomu, aby samotné Monster Hunter Rise mohlo překonat laťku 10 miliónů prodaných kopií, přičemž celá značka Monster Hunter je aktuálně na 84 miliónech, kdy nejvýraznějším dílem přispělo Monster Hunter: World se svými 21 milióny (včetně Monster Hunter World: Iceborne Master Edition).

Monster Hunter Rise: Sunbreak zakoupíte na PC a Nintendo Switch.

Cena je nastavena na 39,99 eur, tedy zhruba 1 000 Kč.

Vyzkoušet si také můžete bezplatné demo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama