Mortal Kombat Novinka Mortal Kombat 1 v technickém rozboru

Mortal Kombat 1 v technickém rozboru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Verzi pro Nintendo Switch se raději vyhněte.

Reklama

Techničtí specialisté z Digital Foundry si detailně posvítili na další čerstvě vydaný titul. Ve svém nejnovějším videu se podrobně věnovali technické stránce a optimalizaci bojovky Mortal Kombat 1, která vyšla minulý týden na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nitendo Switch.

Největší pozornost paradoxně vzbuzuje verze pro Nintendo Switch, která se mezi nejpovedenější porty rozhodně nezařadí. Zatímco u verzí pro PC i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S je chválena grafika i optimalizace, tak u Switche je tomu přesně naopak.

Ačkoli je nutné vzít v potaz o poznání menší výkon samotného zařízení, tak je zřejmé, že vývojáři měli problém hru na Switchi vůbec obstojně rozběhat. Výsledkem je opravdu propastný rozdíl v grafice, která je v porovnání s verzemi pro PC a současné konzole téměř k nerozeznání.

O moc lépe na tom není ani framerate, který se ve vypjatých scénách propadá až k hodnotě 25 FPS. Vývojáři ze studia NetherRealm slíbili, že se na vylepšení portu pro Switch zaměří v následujících aktualizacích. V současnosti bychom se však této verzi raději vyhnuli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama