Mortal Kombat 11 ukázal brutální záběry, novinky a sběratelskou edici
Mortal Kombat 11 Novinka Mortal Kombat 11 ukázal brutální záběry, novinky a sběratelskou edici

Mortal Kombat 11 ukázal brutální záběry, novinky a sběratelskou edici

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Možnost přizpůsobit si bojovníka vypadá skvěle.

Reklama

Včera po osmé hodině večer se uskutečnilo velké představení hry Mortal Kombat 11. Z Londýna do celého světa vysílalo studio NetherRealm gameplay záběry z této brutální bojovky a přidalo spoustu zajímavých informací, abychom věděli, zda se na další díl těšit.

Začneme tím, co všechny určitě zajímá. Mortal Kombat 11 je brutální, hodně brutální a vrací se několik známých postav (Scorpion, Sub-Zero, Sonya nebo Raiden). K nim se přidají nováčci (Geras manipulující časem, Skarlet). Tou nejdůležitější novinkou je ale možnost přizpůsobit si postavu. U každého bojovníka si můžete zvolit ze tří variant a přizpůsobit si ho podle svého. U Sub-Zera si můžete zvolit třeba masku, vybrat si z několika mečů a bodáků nebo mu změnit kostým, což je hodně skvělé. Svými rozhodnutími měníte nejen vzhled svého hrdiny, ale ovlivňujete i jeho bojový styl, aby seděl právě vám.

To je dle mého velmi dobrá novinka. Tou další jsou novinky přímo v bitvě. Kromě ukazatele zdraví jsou na obrazovce sloty pro útočení a defenzivu, což má teoreticky umožnit širší škálu možností. Jeden měřák v předchozím díle byl omezený a matoucí. Navíc když vaše zdraví klesne na minimum, můžete využít nový útok zvaný Fatal Blow, kterým protivníka pěkně zmasakrujete. Celkem bude ve hře 25 hratelných postav, ale na jejich odhalení si musíme ještě počkat.

Pak tu jsou samozřejmě brutální fatality. Jim se věnoval minutový trailer a stojí vážně za to. Všechna dostupná videa naleznete níže.

Dostáváme se ke Kollector’s Edition s 1:1 replikou masky Scorpiona. Obsahuje Premium Edition (základní hru a Kombat Pack - šest hratelných bojovníků v DLC - k nim se ještě dostanete o týden dříve, sedm skinů a sedm gear setů), steelbook a magnet s logem MK. Cena asi 300 dolarů (6700 Kč + daň a další náklady) a pouze ve verzích pro PS4 a Xbox One.

Mortal Kombat 11 ukázal brutální záběry, novinky a sběratelskou edici

Mortal Kombat 11 vyjde 23. dubna na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama