Mortal Kombat brzy dorazí také na PS Vita
Mortal Kombat Novinka Mortal Kombat brzy dorazí také na PS Vita

Mortal Kombat brzy dorazí také na PS Vita

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Společnost Warner Bros. Interactive Entertainment oznamuje, že hra Mortal Kombat bude od jara 2012 distribuována ve verzi pro systém PlayStation Vita.

Reklama

Titul, který vyvíjí společnost NetherRealm Studios, nabídne zážitek specificky navržený pro hraní na cestách, čehož bude dosaženo prostřednictvím zcela nových herních prvků a obsahu, jež byly exkluzivně vyvinuty pro toto nové kapesní zařízení.

"Tým studia NetherRealm se plně soustředí na to, abychom i na PlayStation Vita navázali na úspěch Mortal Kombatu z roku 2011 díky hraní, které bude naprosto stejně podmanivé," řekl Ed Boon, kreativní ředitel NetherRealm Studios. "Původní herní obsah a nové prvky, jež jsme vytvořili pro PlayStation Vita, zprostředkují hráčům ten nejlepší bojový zážitek, jaký je na tuto novou mobilní platformu k dispozici."

Mortal Kombatu se v roce 2011 celosvětově prodalo více než 3 miliony kusů, čímž se stal nejprodávanějším bojovým titulem roku, a navíc získal i řadu ocenění "Nejlepší bojová hra roku 2011", např. na Videoherních cenách Spike TV 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama