Mortal Kombat – máte dost silný žaludek?
Speciály Mortal Kombat Článek Mortal Kombat – máte dost silný žaludek?

Mortal Kombat – máte dost silný žaludek?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

17

Ještě předtím, než na Zing dorazí recenze nejnovějšího rebootu slavné série mlátiček jsme se vám rozhodli ukázat, jaké krvavé orgie vás očekávají.

Reklama

Vybrali jsme z nedávného hlasování nejlepší dvojice, přidali k nim pár vlastních a natočili brutální souboje, X-Ray pohyby a fatality, ze kterých jde husina. Takže se nebudeme zdržovat a vrhneme se na to.

Kitana vs. Nightwolf

Začali jsme zlehka, jednou z největších krásek série a naštvaným indiánem. Souboj byl spíše opatrnější, a i když měla Kitana namále, nakonec se předvedla jako správná válečnice a ukončila trápení pěknou fatalitkou.

Raiden vs. Shang Tsung

Pokračujeme už naostro, zápasem dvou dávných nepřátel. Raiden vypadá sebevědomě a nedává kouzelníkovi nic zadarmo. Souboj se odehraje bez větších potíží pro boha blesků a ten nakonec může Shang Tsunga znemožnit fatalitou.

Reptile vs. Sonya Blade

Třetí zápas byl jedním z nejvyhecovanějších a nejdelších. Slizký Reptile se totiž sešel s nezastavitelnou vojandou Sonyou a kusy masa lítaly na všechny strany. Nakonec ale zvítězila rychlost a zvířecí instinkty a Reptile si pěkně pošmákl.

Baraka vs. Kabal

Následuje očekávaný zápas dvou hnusáků, který se dá zařadit mezi ty brutálnější a akčnější. Zápas byl ve značně vyrovnaném duchu, nátlak Baraky ale nakonec lovec odměn nezvládl a to ho stálo klidnou smrt.

Scorpion vs Sub-Zero

Předposlední zápas tvoří legendární, akční a ty nejvíce cool bojovníci série. Jejich zápas tedy patří mezi ty hezčí, a ačkoliv se jejich šarvátky omývají na internetu neustále, my pro vás máme ke konci tajnou fatalitu Scorpiona, takže se rozhodně vyplatí koukat.

Noob Saibot vs. Jade

Musíme přiznat, že je Noob velmi zajímavou postavou, kterou se člověk musí chvíli učit. Nehledě na to neměla Jade proti Noobovi a jeho temnému kolegovi téměř žádnou šanci. Neuvěřitelně brutální fatalita už je pak jen třešničkou na dortu.

A jsme u konce krvavé prezentace. Doufáme, že jste si ji s námi užili a my vás náležitě natěšili na zítřejší recenzi. Prozatím snad můžeme říci, že je Mortal Kombat zpět a nám se náležitě stýskalo.

PS: Menší potlesk patří přítelkyni, která pomáhala s natáčením a hraním zápasů, postěžovala si na nedostatek krve a udržela oběd v sobě bez sebemenších problémů. Ať žije lékařská fakulta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama