Mortal Kombat se vrátí v roce 2011
Mortal Kombat Novinka Mortal Kombat se vrátí v roce 2011

Mortal Kombat se vrátí v roce 2011

Michal Burian

Michal Burian

Společnost Warner Bros Interactive oznámila návrat bojové série Mortal Kombat. Stane se tak v následujícím roce a známé i několik detailů.

Reklama

Chystaný návrat Mortal Kombat proběhne podle dostupných informací na platformách PlayStation 3 a Xbox 360. Vývojáři ze studia NetherRealm se dušují, že se bude jednat o nejbrutálnější titul mezi bojovými hrami.

Nový Mortal Kombat nabídne pochopitelně vylepšení grafický engine, který bude zahrnovat mnohem více krve než kdy předtím. Tradičně nebudou chybět zápasy jeden na jednoho a nově se budeme muset vypořádat s dvěma protivníky najednou. Při boku nám však bude stát spolubojovník, kterého bude buďto ovládat druhý hráč nebo umělá inteligence. Samozřejmostí pak jsou staré známé charaktery a prý se možná dočkáme i nějakých nových.

Co se týče multiplayeru, i ten nebude chybět a nabídne klasické online boje s týmy a kooperativní mód.

"Nemůžeme se dočkat, až si hráči šáhnou na nový Mortal Kombat. Tahle hra nabídne dospělou stylizaci, přepracovaný mechanický boj ve 2D stylu a nejbrutálnější a nejstrašlivější fatální útoky," dodává Ed Boon, kreativní ředitel NetherRealm Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama