Mortal Kombat X a PES 2019 míří do Xbox Game Passu
Novinka Mortal Kombat X a PES 2019 míří do Xbox Game Passu

Mortal Kombat X a PES 2019 míří do Xbox Game Passu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Xbox Xbox One

Vánoční dárečky od Microsoftu pro předplatitele.

Reklama

Microsoft si pro předplatitele Xbox Game Passu připravil vánoční dárečky. V průběhu následujících dnů bude katalog rozšířen o zajímavé hry. Už dnes je ve službě k dispozici krvavá bojovka Mortal Kombat X a RPG dobrodružství Ashen. Zítra přijde Kingdom Two Crowns. 13. prosince bude následovat fotbal PES 2019 od Konami společně se simulátorem Spintires: Mudrunner. O další den později Below, 17. prosince potom Hellblade a konec roku 2018 uzavřou tituly Ori and the Blind Forest a Shadow Warrior 2, které se přidají 20. prosince.

Xbox Game Pass je možné vyzkoušet zdarma. Za první měsíc zaplatíte 20 Kč a za další měsíc potom 259 Kč. V některých obchodech je teď ale možné sehnat roční předplatné za necelých 1500 korun, což je o 50 procent méně, než běžně stojí.

Phil Spencer z Microsoftu chce podle svých slov dostat Xbox Game Pass do každého zařízení. Řekl to na konferenci v San Francisku. Jeho část byla zaměřena především na smartphony, ale Spencer neřekl, že svým výrokem myslí pouze mobily. Představitel Xboxu tak navázal na červnovou tiskovou konferenci na E3, kde byl oznámen Project xCloud. Nová streamovací služba má umožnit hrát hry na všem možném, včetně mobilů a televizí bez nutnosti vlastnit samotnou konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama