Mortal Kombat X bude nejspíš obsahovat mikrotransakce
Novinka Mortal Kombat X bude nejspíš obsahovat mikrotransakce

Mortal Kombat X bude nejspíš obsahovat mikrotransakce

Michal Burian

Michal Burian

6

Podle IGN je to dost pravděpodobné. Marketingový manažer o nich nechtěl mluvit.

Reklama

Vydavatelské společnosti stále častěji nabízející hráčům ve svých hrách mikrotransakce. Ty vám za menší investici dovolí užívat si obsahu dříve než byste toho dosáhli hraním. Mikrotransakce bude mít podle všeho i Mortal Kombat X. Přišlo s tím IGN, které se na nedávné předváděčce hry zeptalo na mikrotransakce marketingového manažera. Ten ovšem o nich nechtěl zatím mluvit.

„Ještě jsme o nich neprozradili žádné detaily. Nemám nic, co bych vám v současné době o mikrotransakcích řekl,“ nechal se slyšet Brian Goodman. Tím rozpoutal diskuzi, kdyby NetherRealm nezamýšleli mikrotransakce, tak by je Goodman okamžitě smetl ze stolu. To ale neudělal.

Jak by mikrotransakce v Mortal Kombat X mohly vypadat? IGN si myslí, že si za reálné peníze budeme moci koupit měnu Koins, jež půjde získat i klasickým hraním. Mikrotransakce by tento proces urychlily a hráč by se dříve dostal k vytouženému obsahu. V předešlých hrách jste si za Koins odemykaly Krypty, hrobky, z nich jste získali nové kostýmy, fatality a další věci.

Mortal Kombat X vyjde 14. dubnu pro PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One. Hru předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama