Moto Racer 4 překvapí nabídkou herních módů
Moto Racer 4 Novinka Moto Racer 4 překvapí nabídkou herních módů

Moto Racer 4 překvapí nabídkou herních módů

Michal Burian

Michal Burian

1

V motocyklových závodech bude King of the Hill, Last Man Standing nebo Survival.

Reklama

Před šesti měsíci bylo oznámeno pokračování série Motor Racer. Studio Artefacts v té době zveřejnilo akorát obrázky s tím, že při vývoji využívá technologii Unreal Engine 4. Dnes se konečně dozvídáme nového informace. A nutno podotknout, že stojí za to.

Moto Racer 4 vyjde 13. října letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra se pochlubí nejméně patnácti módy napříč singleplayerem a multiplayerem. Těšit se můžete na klasickou časovku, jednotlivé závody, šampionát a především na zajímavé režimy, které překvapí a měly by vás na dost dlouho zabavit.

Než se na ně ale podíváme, dáme prostor možnostem, které tvůrci pro hráče připravují. Samozřejmostí budou motokrosové závody společně s těmi, kde usednete na nejrychlejší silniční stroje. Během závodů nebude chybět provoz na silnici a pochopitelně se budete moci srazit, buď s jiným jezdcem, nebo autem, které zrovna pojede kolem. Artefacts lákají na 60 snímků za sekundu (o rozlišení se nezmiňují), stejně tak na možnosti pro přizpůsobení motorky i samotného řidiče. Každý závodník má mít svou osobnost a rysy.

Kdo by to byl řekl, že se v motocyklových závodech dočkáme King of the Hill. Tenhle mód, který známe ze stříleček, bude uzpůsoben závodnímu stylu. Všichni jezdci budou mít totožnou časomíru s jedním velkým rozdílem. Zatímco vedoucímu jezdci se bude čas krátit, závodníkům za ním se bude doplňovat turbo. Vyhraje ten, který jako první na časomíře uvidí nulu.

Last Man Standing bude klasickým vyřazovacím závodem, kdy bude eliminován hráč, který jako poslední projede kontrolním bodem. Mnohem zajímavější je Survival. V něm nebude čas na nějaké kaskadérské kousky nebo show pro diváky. Čas bude neúprosný, abyste se nedostali na nulu, budete spěchat k dalšímu kontrolnímu bodu, kde se vám čas přičte. V singleplayeru musíte přežít po určitou dobu, v multiplayeru vítězí hráč, který jako poslední zůstane na dráze.

Potom tu máme Catch-up. V něm budete startovat jako poslední, za úkol máte do určité doby předjet vedoucího jezdce. Ve Wolf Pack je to přesně naopak, startujete na prvním místě a musíte se na něm udržet.

Na závěr jsme si nechali Ghost Bike a Golden Helmet. V prvním jmenovaném budete startovat z posledního místa a hra od vás bude vyžadovat, abyste nevyjeli ze silnice. Nebude od vás vyžadovaná rychlost, ale přesnost. Zároveň ale musíte myslet na to, že musíte skončit na minimálně daném místě. To Golden Helmet bude zase o tom, abyste co nejdéle udrželi zlatou přilbu. Musíte se vyvarovat srážce s jiným závodníkem, případně nějakému karambolu. V obou případech byste o helmu přišli a objevíte se automaticky na dalším checkpointu.

Závěrem dodejme, že se počítá se split-screen multiplayerem a online multiplayerem pro dva až deset hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama