Mount & Blade 2: Bannerlord na nových screenshotech
Novinka Mount & Blade 2: Bannerlord na nových screenshotech

Mount & Blade 2: Bannerlord na nových screenshotech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Další obrázky ukazují například frakci Chuzaitský chanát nebo herní prostředí a jeho nasvětlení. <strong>Aktualizováno</strong> o další obrázky.

Reklama

Aktualizace: V posledních týdnech došlo na vydání dalších blogových příspěvků, které mapují vývoj Mount & Blade 2: Bannerlord. Díky nim tu máme nové screenshoty a koncepty, pro změnu zaměřené na frakci Vlandia. Díky rozhovoru s animátorem Ümitem Singilem se zase můžeme podívat na render hradu a na další pohled na herní mapu. Odkazy na jednotlivé, do češtiny přeložené články, stejně jako samotné obrázky, najdete jako vždy níže.

Fyzika zbraní - 2. část

Rozhovor o animacích

Představení frakce Vlandia

Původní zpráva (9. 11. 2017 13:36): Není to tak dávno, co jsme dali dohromady sérii screenshotů a konceptů ze zdánlivě nekonečného vývoje Mount & Blade 2: Bannerlord. Od té doby vývojáři ze studia TaleWorlds Entertainment zveřejnili další materiály, a tak máme k dispozici další obrázky.

Uvidíte na nich třeba zástupce frakce Chuzaitský chanát, které ukazuje i čerstvý koncept, dále ukázku nasvětlení hry v různé denní době nebo obrazovku správy zbraní. Tyto materiály přitom pochází z blogových článků, které jsou opět přeložené do češtiny, takže si můžete snadno přečíst všechny podrobnosti a zajímavosti. Níže najdete odkazy na jednotlivé blogové příspěvky.

Rozhovor o technické grafice (obsahuje i ukázky animací, efektů a editoru)

Fyzika zbraní - 1. část

Představení frakce Chuzaitský chánát

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama