Možnosti pro Batmana jsou nekonečné
Novinka Možnosti pro Batmana jsou nekonečné

Možnosti pro Batmana jsou nekonečné

Michal Burian

Michal Burian

106

Warner Bros se navíc poohlíží po jiných hrdinech, které by hráči rádi viděli ve videoherní podobě. Dočkáme se Supermana?

Reklama

Letos v létě skončila trilogie Batman: Arkham od Rocksteady Studios, to ale neznamená, že se s Netopýřím mužem v budoucnu nesetkáme. Pochopitelně jsme se nedozvěděli detaily, místo toho nám Warner Bros vzkázal, že možnosti pro Batmana jsou nekonečné.

„Batman je jedním ze základních kamenů IP pro Warner Bros. Se sérií Arkham jsme byli konečně schopni naplno využít potenciál této postavy,“ napsal Ames Kirshen, viceprezident pro vývoj her založených na Arkham a DC Comics ve Warner Bros, na PlayStation Blogu.

„V současné době vám nemohu nic říct, ale možnost pro Batmana jsou nekonečné, jde o velmi oblíbenou a dynamickou postavu,“ dodal Kirshen.

Je dost pravděpodobné, že si dá Batman na chvilku pauzu a poté se vrátí od jiného studia, podobně jako Batman: Arkham Origins od Warner Bros. Games Montreal. Navíc Warner Bros nemá zálusk pouze na Batmana, uvažuje o dalších hrdinech DC Comics. Dlouhou dobu se mluví o Supermanovi, což nepřímo přiznal Kirshen když řekl, že přemýšlejí nad další postavou, kterou by fanoušci rádi viděli ve videoherní podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama