Mrkněte na vycházející Assassin’s Creed: Liberation HD
Novinka Mrkněte na vycházející Assassin’s Creed: Liberation HD

Mrkněte na vycházející Assassin’s Creed: Liberation HD

Michal Burian

Michal Burian

23

Máme pro vás startovní trailer a gameplay záběry z právě vycházejícího Assassin’s Creed: Liberation HD, který pořídíte na PC, PS3 a X360 za 20 euro.

Reklama

Assassin’s Creed: Liberation je spin-off série, který vyšel nejprve výhradně na handheld PlayStation Vita. Dnes se rozšířil ve své HD verzi také na PC, PS3 a Xbox 360. Jde o podmanivou kapitolu ságy Assassin’s Creed odehrávající se před americkou válkou o nezávislost. Liberation má propracovanější hratelnost, hlubší příběh a HD grafiku.

Píše se rok 1765. Když na severu dochází k vyostření situace vedoucí až k americké revoluci, chystají se španělské síly k ovládnutí Louisiany na jihu. To ale netuší nic o Aveline, smrtící asasínce, která využije každou zbraň ve svém arzenálu, aby získala pro svou zemi a lid svobodu. Ať už Aveline likviduje nepřátele potichu sériemi zabití ve zpomaleném režimu, nebo je láká do smrtících pastí, zasévá strach do srdcí všech, kdo jí stojí v cestě.

Jako asasínka se Aveline brzy vydá na nezapomenutelnou cestu, která ji zavede z přelidněných ulic New Orleans přes bažiny plné voodoo magie až do starobylých mayských ruin. Aveline sehraje důležitou roli v prudkém zrodu nového národa. Bojuje nejen za svou svobodu, ale také za svobodu svých spoluobčanů.

Pokud dáváte přednost krabicové verzi, tak od 24. ledna bude v prodeji PC verze za 498 Kč.

Pozor na spoilery, jde o gameplay první části.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama