Multiplayer Assassin's Creed 3 nabídne zcela novou zápletku, která bude pokračovat i po vydání
Novinka Multiplayer Assassin's Creed 3 nabídne zcela novou zápletku, která bude pokračovat i po vydání

Multiplayer Assassin's Creed 3 nabídne zcela novou zápletku, která bude pokračovat i po vydání

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Každý měsíc budou vycházet nové výzvy a úkoly.

Reklama

Období ticha ohledně multiplayeru nového Assassin's Creed končí, a tak se dozvídáme první pořádné detaily o příběhové zápletce.

Multiplayer AC3 nabídne zápletku, která bude víceméně nezávislá na Connorově příběhu. Pořád se však bude týkat společnosti Asbergo. Ta totiž začala prodávat Animus široké veřejnosti, aby si každý mohl užít pořádnou a přesvědčivou návštěvu minulosti.

Důvod takového razantního kroku je víceméně jasný. Díky Animusu totiž není problém tak trochu usměrnit myšlení a přesvědčení většiny lidí přesně tím správným směrem. Správným z pohledu Absterga, jak jinak.

My jako hráči se vžijeme právě do rolí nových majitelů Animusu, a co víc, základní zápletka bude doplňována i po vydání, Ubisoft chce každý měsíc vydávat nové výzvy a úkoly, jejichž splnění zaručí další kousky celé skládačky, především pokud jde o různá videa a soubory, jež mohou nastínit nejen budoucí vývoj Absterga.

Pravda, zatím nejde o kdovíjak konkrétní nebo detailní informace. Myšlenka, že chce Abstergo díky prodeji Animu ovlivnit myšlení celého světa, zní ale rozhodně zajímavě a z hlediska následného vývoje i dost lákavě. Tak sem s nějakými dalšími detaily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama