Multiplayer Dooma v akcí nabitém traileru
DOOM Novinka Multiplayer Dooma v akcí nabitém traileru

Multiplayer Dooma v akcí nabitém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

78

Uzavřená beta odstartuje na konci měsíce, potrvá čtyři dny a nabídne dvě mapy, dva herní módy a řadu zbraní.<strong> + HW nároky bety</strong>.

Reklama

To, že se chystaný Doom dočká uzavřené multiplayerové bety, víme už dlouho, a to z dob před vydáním Wolfenstein: The New Order, jehož včasná koupě je zárukou přístupu do bety. Není to navíc tak dávno, co proběhlo pár kol testování alfa verze, takže leckdo má určitě pocit, že už je nejvyšší čas o té betě něco říct. A ten čas právě nadešel.

Uzavřená beta začne 1. dubna ve 4 hodiny ráno našeho času a skončí 4. dubna 5 hodin a 59 minut. Na jiných místech pravděpodobně zaregistrujete něco o tom, že beta začíná už 31. března a skončí 3. dubna, ale tato data se vztahují na Východní Standardní Čas (EST) a s ohledem na odlišnou časovou zónu je u nás vše tak trochu posunuté.

Jak už bylo zmíněno, beta je uzavřená a přístup do ní je zaručen jen těm, který si včas (před)objednali Wolfenstein: The New Order. Pokud jste aktivovali příslušný kód, který jste dostali spolu se hrou, emailem vám přijde kód na příslušnou platformu (Steam, PS4 nebo Xbox One).

Pokud jste se už zúčastnili alfa verze, žádný kód řešit nemusíte, jen je třeba se ujistit, že se vám build hry aktualizuje. O tom, jestli se bude možné dostat do bety i jiným způsobem, zatím nepadlo ani slovo. Tvůrci nicméně schvalují sdílení informací a obrazových materiálů. Embargo, které se vztahovalo na alfu, tudíž neplatí.

Obsah bety je přitom následující:

Mapy: Heatwave a InfernalHerní módy: 6v6 Team Deathmatch a Warpath Démon: Revenant Zbraně: Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle a Lightning Gun Power Weapon: Gauss Cannon Vybavení: Frag Grenade, Personal Teleporter, Siphon Grenade

Známe i HW požadavky bety. Jen je třeba mít na paměti, že nároky finální verze se mohou lišit. Požadavky bety se koneckonců liší minimálně ve srovnání s nároky alfa verze.

Minimální požadavky (720p)

Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (pouze 64-bit) Intel Core i5-2400 nebo lepší / AMD FX-8320 nebo lepší 8 GB RAM NVIDIA GeForce GTX 670 (2GB) nebo lepší / AMD Radeon HD 7870 (2GB) nebo lepšíaž 22GB volného místa na disku Steam účet Širokopásmové připojení k internetu

Doporučené požadavky (1080p)

Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (pouze 64-bit) Intel Core i7-3770 nebo lepší / AMD FX-8350 nebo lepší 8GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB) nebo lepší / AMD Radeon R9 290 (4GB) nebo lepší až 22GB volného místa na disku Steam účet Širokopásmové připojení k internetu

Plná verze Dooma vyjde na PC, PS4 a Xbox One v pátek 13. května. Čekání nám může zkrátit nový trailer, který ukazuje multiplayer hry v plné parádě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama