Multiplayer Red Dead Redemption 2 nehodlá konkurovat GTA Online
GTA 5 Novinka Multiplayer Red Dead Redemption 2 nehodlá konkurovat GTA Online

Multiplayer Red Dead Redemption 2 nehodlá konkurovat GTA Online

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Podle vedení Take-Two Interactive pohání úspěch obou projektů jejich kvalita, díky níž je o ně stále zájem, a tak mohou koexistovat vedle sebe.

Reklama

Na konferenci Take-Two Interactive s investory přirozeně přišla řeč na očekávaný western Red Dead Redemption 2 od Rockstaru. Prozatím nejsou k dispozici žádné nové informace o jeho náplni a obsahu, ale nyní alespoň víme, že multiplayerová část Red Dead Redemption 2 nehodlá konkurovat GTA Online, které je součástí GTA V. O zveřejnění patřičných informací se postaral server DualShockers.

Na otázku, zda si mohou obě hry konkurovat, odpověděl ředitel Take-Two Interactive Strauss Zelnick následujícím způsobem:

„Zábava je neobvyklé prostředí, v němž zábavní projekty příliš nekonkurují jiným zábavním projektům. Nikdy to není tak, že 'potřebujete' zábavu. Zábava je prostě něco, co chcete mít, ale ne něco, co musíte mít. Když vás v danou chvíli nic na trhu nezajímá, není důvod cokoliv brát, a když vás zajímá více produktů, zákazníci vezmou všechny.

Takže si nemyslím, že si mohou naše nadcházející tituly jakkoliv konkurovat, tedy kromě faktu, že náš úspěch je poháněn kvalitou. Myslím, že úspěch Red Dead [Redemption 2], který je značně očekáván, bude poháněn jeho kvalitou, a myslím, že kontinuální úspěch Grand Theft Auto Online je poháněn jeho výjimečnou kvalitou.”

To je poněkud záhadné vyjádření a při překladu jsem ho musel trochu upravit, aby byla Zelnickova slova vůbec srozumitelná. Z vyjádření každopádně vyplývá, že v Take-Two Interactive neočekávají, že si budou oba tituly Rockstaru jakkoliv konkurovat. Proto se dá očekávat přinejmenším to, že vydání Red Dead Redemption 2 nebude nutně znamenat ukončení podpory GTA Online.

Zelnick přitom odmítl prozradit, jak bude multiplayer Red Dead Redemption 2 vlastně fungovat, tedy zda bude postavený na podobných principech jako GTA Online. O přiblížení multiplayeru nového Red Dead se v budoucnu postará sám Rockstar.

Vydání Red Dead Redemption 2 je v tuto chvíli stále naplánováno na podzim 2017, takže Rockstar má na odhalení novinek a jednotlivých částí hry ještě dost času. A aby bylo jasno, o možnosti vydání PC verze ani tentokrát nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama