Multiplayer Uncharted 4 dostává další update
Novinka Multiplayer Uncharted 4 dostává další update

Multiplayer Uncharted 4 dostává další update

Faldmen

Faldmen

1

Aktualizace přidává Hardcore mód, díky němu se u Survivalu ještě více zapotíte.

Reklama

Oblíbili jste si Survival mód, který se dostal do Uncharted 4 v prosinci 2016? V tom případě má pro vás Naughty Dog připravenou výzvu v podobě Hardcore režimu, který nám přináší patch 1.20.055.

Díky Hardcore módu se u Survivalu zapotíte více než kdy dříve. Jedná se o novou obtížnost, při které budete mít jen jeden pokus na to, abyste přežili všech 50 vln plných nepřátel. Zkrátka a dobře si připravte minimálně hrnec plný čokolády na obalení nervů, protože jakmile vy i zbytek vašeho týmu zemřete, ztrácíte veškerý postup a jedete opět od začátku. Tento mód bude zřejmě za hodno hrát minimálně s pomocí hlasové komunikace a nejlépe pak s nějakým kamarádem, se kterým už jste sehraní, abyste předešli různým „nechtěným“ pádům DualShocku 4 o zem apod.

Dalším přídavkem je návrat tzv. Classic Mode do Beta Test Playlistu. Jedná se o mód, po kterém volá spousta hráčů a tím je klasický zápas bez in-game obchodu, mystických zbraní či Sidekicks, založený jen na vašem skillu přesně tak, jak jej známe z minulosti.

V neposlední řadě se dočkáváme také nové hodnocené sezóny, která nám přináší obsah v podobě nového vybavení, skiny zbraní a dalších.

Patch jako obvykle opravuje i různé bugy, balancuje hru a mnoho dalšího. Pokud si chcete přečíst celý výpis změn, můžete se podívat na jeho oficiální znění zde.

Pokud jste tedy delší dobu neměli důvod se k multiplayeru Uncharted 4 vracet, možná vás tento update opět naláká a hra vás zase na chvíli polapí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama