Multiplayerová beta AC: Brotherhood v září + trailer
Novinka Multiplayerová beta AC: Brotherhood v září + trailer

Multiplayerová beta AC: Brotherhood v září + trailer

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Ubisoft se vehementně snaží prodat svůj chystaný počin z univerza Assassin´s Creed, který je již téměř za rohem. A co více, snaží se nás přesvědčit, že bude jeho multiplayerová část stát naše těžce vydřené chechtáky. A víte co? Věřímu mu.

Reklama

Před koupí si budeme moci otestovat veřejnou multiplayerovou betu, která odstartuje už v září, jak prozradili vývojáři na Comic-Conu. Beta však bude exkluzivně pro konzoli PS3 a nevíme, zda dorazí i na další platformy (ale úpřímně tomu věříme).

Mód, který byl prezentovaný an výstavě, vypadá vcelku zajímavě. Hráč dorazí do města plného assassinů a dostává postupně zadání na zabití toho kterého hráče. V tu samou dobu ale může vaše „hlava“ viset v úkolovníku dalšího vraha, takže musíte nejen plni své mise, ale také zdrhat před ostatními hráči. Za oba styly hry dostáváte body a postupujete ve statistikách.

To zní dobře. Assassin´s Creed: Brotherhood vychází 19.listopadu na PC, PS3 a Xbox360. Níže se podívejte na čerstvý multiplayerový trailer se skvělým hudebním podkresem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama