Multiplayerová beta Black Ops 3 v polovině srpna
Novinka Multiplayerová beta Black Ops 3 v polovině srpna

Multiplayerová beta Black Ops 3 v polovině srpna

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

16

Ale pouze na PlayStation 4. Ostatní platformy si musí počkat z důvodu časové exkluzivity.

Reklama

Jestli delší dobu sledujete dění okolo nového dílu Call of Duty, tak vám určitě neušla plánovaná multiplayerová beta. Datum zahájení bety bylo dlouhou dobu neznámé, ale od včerejška víme, že beta bude spuštěna 19. srpna. Ale pozor, pouze pro konzoli PS4. Ostatní platformy si budou muset nějaký ten čas počkat. V Sony si totiž zaplatili časovou exkluzivitu, proto dostane jejich konzole veškerý dodatečný obsah nebo již zmíněnou betu o něco dříve než konkurence. Sony tak vystřídali Microsoft, který měl od dob prvního Black Ops zaplaceno na několik let dopředu stejnou časovou exkluzivitu pro konzoli Xbox.

Přístup do bety se dá zajistit předobjednáním hry na GameExpres.cz a GameExpres.sk. Beta bohužel nebude dostupná pro konzole staré generace. Vývojáři v Treyarchu se zaměřují na konzole nové generace a PC platformu. Vývoj hry pro Xbox 360 a PS3 mají na starost dvě doprovodná studia. Activision již před nějakou dobou zmínil, že konzole staré generace budou ochuzeny o část obsahu z důvodu staršího hardwaru (např. místo kooperace pro 4 hráče si PS3 a Xbox 360 budou muset postačit pouze s dvěma hráči).

Nakonec bych rád zmínil, že dnes okolo 20:00 našeho času vystoupí členové studia Treyarch na Comic-Conu v San Diegu, aby představili zombíky v Black Ops 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama