Multiplayerová bojovka Anarchy Reigns odhalena
Anarchy Reigns Novinka Multiplayerová bojovka Anarchy Reigns odhalena

Multiplayerová bojovka Anarchy Reigns odhalena

Michal Burian

Michal Burian

1

Společnost SEGA prostřednictvím tiskové zprávy oznámila nový projekt studia PlatinumGames <strong>+ první informace a galerie</strong>.

Reklama

Ve středu jsme vás informovali, že studio Platinum Games, tvůrci sci-fi střílečky Vanquish a bojovky Bayonetta, kutí pro vydavatelskou společnost SEGA další novou hru.

Včera večer se objevily nové informací prostřednictvím tiskové zprávy. Hra v Japonsku ponese název Max Anarchy, zatímco v Evropě Anarchy Reigns. Podle tiskovky má jít o multiplayerovou bojovku z pohledu třetí osoby s pestrou škálou módů pro více hráčů, včetně Tag Team a Battle Royal.

Lákat hráče nebudou jenom různorodé režimy, ale také propracovaný soubojový systém, zbraně na blízko, krev a další doplňky.

"SEGA je potěšena, že pokračuje ve spolupráci s PlatinumGames," řekl Gary Knight, senior viceprezident marketingového oddělení SEGA West. "Anarchy Reigns nabídne hráčům nové multiplayerové zkušenosti s kvalitou a inovacemi, kterými je PlatinumGames známé."

Magazín Famitsu před oficiálním oznámením prozradil, že by se v bojovce měl objevit hlavní protagonista šílenosti MadWorld - Jack.

Anarchy Reigns bude k dispozici na podzim aktuálního kalendářního roku pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama