Multiplayerová expanze Comrades pro FFXV vychází 15. listopadu
Final Fantasy XV Novinka Multiplayerová expanze Comrades pro FFXV vychází 15. listopadu

Multiplayerová expanze Comrades pro FFXV vychází 15. listopadu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Aktualizace pro podporu Xboxu One X je už nyní k dispozici.

Reklama

Square Enix přišel s konkrétním termínem vydání multiplayerové expanze pro Final Fantasy XV s názvem Comrades. K uvolnění dojde současně pro PlayStation 4 a Xbox One už 15. listopadu.

Toto rozšíření bude k dispozici všem hráčům, kteří si zakoupili jak samotné Final Fantasy XV, tak Final Fantasy XV Season Pass, nebo si jej mohou koupit samostatně. A abyste si mohli Comrades na konzolích pořádně užít, je vyžadováno členství v PlayStation Plus nebo Xbox Live Gold.

V rozšíření se hráči ocitnou v kůži vojáků Kingsglaive a budou pátrat po zmizení Nocta, ke kterému došlo po událostech ve 13. hlavní kapitole hry.

Hráči ale nebudou obyčejnými smrtelníky a budou se moci vylepšit pomocí královských siglů, které jim dovolí používat zvláštní schopnosti lucianské pokrevní linie. Následně můžete zapracovat na strategii a vytvořit vyvážený tým, který splní celou řadu questů. Kromě nich je ale pro hráče připraveno dostatečně hodně úkolů, určených pouze pro jednoho hráče, prostřednictvím kterých si budou moci vylepšit své postavy.

V souvislosti s detaily ohledně přídavku Comrades, vydal Square Enix novou verzi patche pro Xbox One verze Final Fantasy XV, která přidává podporu pro Xbox One X, stejně jako novou funkci pro přijetí několika úkolů najednou. Tato oprava bude pro PlayStation 4 verzi vydána 10. listopadu.

Final Fantasy XV je nyní k dispozici pro PlayStation 4 a Xbox One a začátkem roku 2018 vyjde také pro PC. Naši recenzi najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama