Multiplayerová expanze  se ve FF: XV objeví 31. října
Final Fantasy XV Novinka Multiplayerová expanze se ve FF: XV objeví 31. října

Multiplayerová expanze se ve FF: XV objeví 31. října

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Ta ale nebude sama, hru čeká mnohem více, včetně dalšího příběhového obsahu.

Reklama

Square Enix přišel s oznámením týkající se multiplayerového rozšíření Comrades pro Final Fantasy XV. Na konzolích PlayStation 4 a Xbox One se objeví svorně 31. října.

Rozšíření bude k dispozici všem hráčům, kteří si zakoupili Final Fantasy XV a Final Fantasy XV Season Pass, nebo jej půjde koupit i samostatně. Podmínkou je ale členství v PlayStation Plus nebo Xbox Live Gold.

V rozšíření Comrades se hráči vžijí do role přeživších z Kingsglaive, aby se dozvěděli více o zmizení Nocta, ke kterému došlo po událostech ve 13. kapitole hlavního příběhu hry. Hráči se budou moci vybavit královskými sigly, které vám přidají zvláštní schopnosti, dostupné jinak pouze přímým potomkům Lucianů. Následně půjde vytvořit tým lidí, který by měl být co nejvíc vyvážený a měl mít co nejlepší strategii, protože na vás bude čekat celá série questů. Ty budou určeny pro hru více hráčů, ale kromě nich budou k dispozici i další singleplayerové úkoly, díky kterým budete moci posílit pouze své vlastní postavy.

Během letošního Tokio Game Show ale Square Enix odprezentoval nový trailer Final Fantasy XV Universe, ve kterém shrnuje všechny chystané novinky univerza Final Fantasy XV. Třeba chystané uvedení doprovodného filmu Kingslaive Final Fantasy do prodeje, očekávané rozšíření hry prostřednictvím DLC, Pocket Edition hry, VR rybaření, vydání PC verze a další.

Comrades

Final Fantasy XV Universe

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama