Multiplayerová střílečka Primal Carnage: Extinction letos pro PC
Novinka Multiplayerová střílečka Primal Carnage: Extinction letos pro PC

Multiplayerová střílečka Primal Carnage: Extinction letos pro PC

Michal Burian

Michal Burian

13

Začátkem příštího roku pak na PlayStation 4. Podívejte se na nový trailer.

Reklama

Circle 5 Studios ve spolupráci s Pub Games pomalu dokončují multiplayerovou střílečku Primal Carnage: Extinction. Přesné datum vydání ještě neznáme, vystačit si musíme s tím, že v průběhu listopadu se objeví pro PC a začátkem příštího roku bude následovat verze pro konzole PlayStation 4.

„Prohlašujeme, že bitva mezi člověkem a dinosaurem není ani zdaleka u konce.“

Primal Carnage: Extinction je multiplayerová online střílečka postavena na technologii Unreal Engine. Pochlubí se rychlým bojem, rozmanitým prostředím a nekonečnou akcí. Na zdánlivě opuštěném a tajemném ostrově budete moci bojovat v kůži žoldáků s prehistorickými monstry nebo se vžít do jednoho z děsivých tvorů a bránit své území. V roli žoldáků budete mít k dispozici unikátní a destruktivní arzenál zbraní zaměřený na to, abyste krvežíznivé bestie sprovodili ze světa jednou provždy. Budete se moci spolehnout na odstřelovací pušku nebo hořící motorovou pilu.

„Existuje pouze jedna otázka, můžete to všechno přežít?“

V základní verzi bude Primal Carnage: Extinction nabízet 12 rozmanitých map, dva herní módy (Team Deathmatch a Get to the Chopper). První jmenovaný je klasika, kterou není nutno ani představovat. Pro jistotu ale uvedu, že proti sobě půjde tým žoldáků a dinosaurů, zatímco v druhém jmenovaném budete muset plnit různé úkoly. Každopádně, si budete moci vybrat jednu z pěti tříd u lidí a jednoho z devíti druhů nebezpečných dinosaurů. Každá třída/dinosaurus bude mít speciální vlastnosti a schopnosti.

Pokud se vám to zdá málo, tak vývojáři mají v plánu hru postupně vylepšovat a hlavně přidávat nový obsah, včetně různých prvků. Vše je ale ještě ve vývoji a bude nějaký čas trvat, než o tom budou chtít mluvit. Navíc to mohou použít pro reklamu. Komu by se nelíbil nový mód, prostředí, zbraně apod.

Systémové požadavky

OS: Windows XP, Vista, 7, 8/8.1 Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz nebo AMD Athlon X2 4800+ Operační paměť: 3 GB RAM Grafika: ATI 3850HD 512 MB nebo NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB DirectX: 9.0c Místo na disku: 1,5 GB Další požadavky: Širokopásmové připojení k internetu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama