Multiplayerová střílečka Squad vzniká z oblíbeného Project Reality modu
Novinka Multiplayerová střílečka Squad vzniká z oblíbeného Project Reality modu

Multiplayerová střílečka Squad vzniká z oblíbeného Project Reality modu

Michal Burian

Michal Burian

18

Talentovaný tým jednoho z nejlepších modu do Battlefieldu 2 chystá vlastní hru.

Reklama

Ve studiu Offworld Industries se sešli talentovaní vývojáři jednoho z nejlepších modu do Battlefield 2 - Project Reality, aby společně pracovali na své vlastní hře. Ta se jmenuje Squad. Jak se dalo očekávat, půjde o multiplayerovou střílečku s důrazem na realistické ztvárnění, kde v jednom týmu bude moci bojovat až 50 hráčů. Ti budou muset společně spolupracovat, aby ochránili svou základnu, střežili zásobovací trasy a hlavně porazili protivníka.

Nejzajímavější na počtu hráčů je, že tým 50 členů bude rozdělen na menší skupiny po devíti hráčích, kde každá třída zastává svou specifickou roli.

Squad tak láká na realistické a velké bitvy o počtu 100 hráčů. Hra bude stavět na spolupráci, každý člen týmu má být důležitý a hrát svou roli. Využívat budete moci prostředí a kochat se realistickou střelbou a celkově prý dobrým zpracováním. Dopomoci tomu má technologie Unreal Engine 4.

Squad je ve vývoji zatím jeden rok. Mapy jsou založeny na skutečných místech a některé z nich jsou menší, aby vynikl boj i s menším počtem hráčů.

Pokud se vám projekt zalíbil, určitě ho podpoře na Steam Greenlightu, kde získal již před 9000 hlasů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama