Mutant Year Zero a Cuphead míří na Switch
Cuphead Novinka Mutant Year Zero a Cuphead míří na Switch

Mutant Year Zero a Cuphead míří na Switch

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Nintendo Switch Switch

Taktická strategická akce a hardcore plošinovka.

Reklama

Na Nintendo Switch míří další dvě zajímavé hry. Už v polovině dubna vyjde hardcore plošinovka Cuphead a o dva měsíce později taktická strategická akce Mutant Year Zero: Road to Eden.

Cuphead bude na eShopu dostupný od 18. dubna za 19,99 euro. Port běží na Switchi v rozlišení 1080p v doku a 720p v handheld módu. V obou případech si hru vychutnáte při 60 snímcích za sekundu. Vývojáři usilují i o plnou podporu Xbox Live na Nintendu Switch, ale bude jim to nějaký čas trvat. Slibují bezplatné aktualizace.

„Jedinečná plošinovka s úžasnou hratelností, krásně navrženým světem a audiovizuálním zpracováním. Vysoká obtížnost vás navíc přiková k obrazovce a nedovolí vám přestat, dokud Cupheada nedohrajete,“ dočtete se v recenzi.

Druhou hrou je Mutant Year Zero: Road to Eden. Hra už vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na Switchi bude od 25. června a zahrne i nadcházející DLC, které ve stejný den dorazí i na ostatní platformy.

„Mutant Year Zero je v jádru příjemnou a zábavnou hrou, jež kombinuje stealth a průzkum v reálném čase s tahovými souboji v relativně lineárním, příběhovém kabátku. To je zároveň něco, co hru trochu podkopává. Jste hnáni de facto jedním směrem s minimálními odbočkami, kvůli čemuž může hra velmi snadno klopýtnout o nedokonalou vyváženost, nedostatek prostoru pro nějaké zajímavější schopnosti a výbavu a nulovou znovuhratelnost. Pokud ale víte, do čeho jdete, může Mutant Year Zero rozhodně zabavit, ačkoli prostě v ničem nepřekvapí,“ psali jsme v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama