Mutant Year Zero: Road to Eden v prvním gameplay traileru
Mutant Year Zero: Road to Eden Novinka Mutant Year Zero: Road to Eden v prvním gameplay traileru

Mutant Year Zero: Road to Eden v prvním gameplay traileru

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tahová taktická adventura se zaměřením na stealth, unikátní postavy a příběh se bude prodávat za sníženou cenu.

Reklama

Minulý týden jsme se v rámci prezentace na E3 v Los Angeles podívali na první gameplay záběry z tahové taktické adventury Mutant Year Zero: Road to Eden, která připomíná oblíbený XCOM, jen s tím rozdílem, že se více zaměřuje na příběh. Společnost Funcom spustila předobjednávky PC verze a zároveň láká na hru gameplay trailerem.

Cena PC verze je stanovena na příjemných 34,99 dolarů za standardní edici a 54,99 dolarů za Deluxe edici. Dražší edice zahrne tapetu na plochu, digitální artbook, digitální soundtrack a digitální kopii pen-and-paper RPG knihy Mutant Year Zero. Když si předobjednáte jednu z těchto edic, budete moci hrát tři dny před vydáním a Deluxe edice vám navíc zajistí přístup do plánované bety.

Mutant Year Zero: Road to Eden vyjde rovněž na konzole PlayStation 4 a Xbox One. V tomto případě cenu ještě bohužel neznáme. Všechny tři verze pohání Unreal Engine a dostupné budou během druhé poloviny letošního roku.

Ve hře dostanete na starost skupinku mutantů a musíte se postarat o to, aby mutanti přežili. Zároveň hledáte legendární Eden. Složení mutantů je velmi vtipné a zahrne mutanta s kačeřím zobákem, jenž disponuje kuší, a kance s pořádným rypákem. Během naší cesty budeme netradiční trojku vylepšovat s novými dovednostmi. Jinak se titul soustředí na taktický boj, kradmý pohyb, průzkum herního světa a unikátní postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama