MW3 předvede kulervoucí filmovou akci
Call of Duty Novinka MW3 předvede kulervoucí filmovou akci

MW3 předvede kulervoucí filmovou akci

Michal Maliarov

Michal Maliarov

20

Pořádný kus chaosu ze třetího dílu byl nedávno představen několika vyvoleným a my si teď můžeme být jisti jedním. Bude to velké <strong>+ čerstvé screenshoty</strong>

Reklama

Předváděčka ukázala misi z New Yorku, ve které museli hrdinové z americké armády zničit rušičku na střeše akciové burzy a přejít do protiútoku, a poté jsme se přenesli do londýnského metra a honičky o život, kde museli členové SAS zastavit teroristický útok. Modern Warfare 3 to zkrátka s megalománstvím myslí vážně.

Infinity Ward chce se třetím dílem přinést filmový zážitek, kde i ty nejmenší animace budou dokonale nasnímány a podány. Hlavní devízou má být neustálá akce, která vás bude držet v napětí. Také audiovizuál byl patřičně vylepšen. Tentokrát se vše soustředí mnohem více na urbanistický styl boje a městské prostředí největších metropolí světa.

I přesto, že to vše zní opravdu dobře, nás nepřestává nahlodávat otázka, zda to bude DOST dobré. Přecejen, předváděčku Battlefieldu 3 jsme už viděli a čelist nám spadla o něco více. Dojmy z výše zmíněné předváděčky vám přineseme co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama