MX vs ATV All Out láká na multiplayer
MX vs ATV All Out Novinka MX vs ATV All Out láká na multiplayer

MX vs ATV All Out láká na multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

4

Motokrosové závody od THQ Nordic dávají o sobě vědět.

Reklama

Společnost THQ Nordic jaksi zapomněla, že za dva dny vycházejí motokrosové závody MX vs ATV All Out, které se nám naposledy připomenuly začátkem února letošního roku. Naštěstí to vydavatel stihl napravil a poslal do světa trailer vnadící na multiplayer a k předobjednávce.

V multiplayeru MX vs ATV All Out hráči naleznou několik módů, které si budou moci různě nastavit. Nechybí Tag a Infection, stejně tak závody až pro 16 hráčů. Někteří by mohli ocenit možnost sledovat online závody ostatních jezdců.

MX vs ATV All Out jinak přinese všelijaké stroje, včetně motocyklů, ATV a UTV. Lákadlem je masivní otevřený svět a soutěže v odlišných herních módem. Titul se pochlubí rovněž novým Freestyle režimem, ve kterém budete stylově vyhrávat za pomoci šílených kousků na vámi upravených strojích. K tomu si přičtěte ještě split-screen pro dva hráče.

Mimo závodní dráhu budete pobývat ve svém soukromém komplexu, kde si přizpůsobíte svého jezdce, vylepšíte své motorky a v soukromé aréně otestujete, zda jsou vaše stroje připravené na závody. Vývojáři lákají na vybavení od spousty reálných firem.

MX vs ATV All Out očekávejte 27. března ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama