MXGP na náš trh uvede Comgad
Novinka MXGP na náš trh uvede Comgad

MXGP na náš trh uvede Comgad

Michal Burian

Michal Burian

4

Lokalizace pro oficiální hru mistrovství světa FIM Motocross World Championship v plánu není.

Reklama

Česká distributorská společnost Comgad oznámila, že 28. března letošního roku uvede na náš trh MXGP – The Official Motocross Videogame podle oficiálního mistrovství světa FIM Motocross World Championship od studia Milestone. Ve stejný den vyjde hra i ve světě.

„Máme radost, že můžeme konečně oznámit oficiální datum vydání MXGP na 28. března 2014,“ potvrzuje Alessandro Castrucci, herní ředitel studia Milestone. „Vývoj hry zdárně probíhá a momentálně shromažďujeme nejnovější zpětnou vazbu od komunity.

V MXGP budou všichni jezdci, týmy, motorky a pravidla z oficiálního kalendáře MXGP 2013, a to včetně přepracovaného režimu kariéry, díky kterému budete moci prožívat pocity z pravého motokrosu – podepište smlouvu s oficiálním týmem MX podle svých výsledků a zkuste se stát novým šampionem. Mezi dalšími herními režimy najdete rychlé závody, šampionát, online hru pro více hráčů a sprint season.

Oficiální licence zahrnuje 60 jezdců, 60 motorek od nejvýznamnějších světových výrobců, 12 tratí převzatých přesně podle reality včetně nové noční tratě v Kataru, pravidla z mistrovství světa MX1 a MX2 2013. Hra dále nabídne realistickou fyziku strojů, animace jezdců ve stylu motion-capture, špinavé závody v terénu, nový systém deformace terénu, příkopy a částice. Všechny tratě jsou zcela nově přepracované - realistické osvětlení, 3D stromy a vegetace, fanoušci, balóny a animované vlajky.

MXGP – The Official Motocross Videogame nastartuje Comgad 28. března 2014 v oficiální anglické verzi pro PlayStation 3 za DMOC 1 649 Kč, PlayStation Vita za DMOC 1 099 Kč, Xbox360 za DMOC 1 649 Kč a PC za DMOC 1 099 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama