Novinka Mysteriózní adventura Broken Pieces se připomíná v novém traileru

Mysteriózní adventura Broken Pieces se připomíná v novém traileru

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Dokážete se dostat z časové smyčky?

Reklama

Téma časové smyčky je u her v poslední době velmi oblíbené. Nevyhla se mu ani zajímavě vypadající adventura Broken Pieces od studia Elseware Experience.

Hlavní postavou je Elise, která se se svým snoubencem odstěhuje z města a odjedou k francouzskému pobřeží. Tam se ale Elise záhadným způsobem dostane do časové smyčky, ve které je úplně sama. Naším cílem bude rozluštit záhadu regionu Saint-Exil a smyčku zlomit. Potřebovat k tomu budeme audio záznamy, pomocí kterých je část příběhu odvyprávěná.

Ačkoliv i sami vývojáři používají pojem "adventura", rozhodně nejde o hru bez boje. Elise bude kromě řešení hádanek také používat zbraně a soubojový systém připomíná například starší díly Resident Evilu či Silent Hillu. Autoři ostatně tuto inspiraci nepopírají a naopak se tím sami chlubí. Bojovat budeme proti mosntrům, které zase připomínají nepřátele z Alana Wakea či Controlu.

Důležitou roli pak bude hrát také počasí a hrátky s časem. Díky nim můžete odhalit nová zákoutí, které jste ještě nenavštvíli, a vyřešit nové hádanky, kterých rozhodně nebude málo.

Broken Pieces vyjde v 2. čtvrtletí roku 2022 a k dispozici bude na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama