Na čtvrtý Fallout si ještě počkáme
Fallout 4 Novinka Na čtvrtý Fallout si ještě počkáme

Na čtvrtý Fallout si ještě počkáme

Michal Burian

Michal Burian

21

Vydavatel nemá stanovenou časovou osu pro oznámení nového Falloutu. Zamlouvá se jim ale PC verze Skyrimu, na kterou vzniklo spoustu skvělých fanouškovských módů.

Reklama

Pokračování post-apokalyptické série Fallout je hodně vzdálené. V minulosti sice unikl údajný dokument z castingu tvrdící, že se titul s kódovým označením Institue bude odehrávat v Bostonu. Přečíst jste si v něm mohli "War. War never changes" a bylo v něm uvedeno i slovo Institute - post-apokalyptická verze Massachusetts Institute of Technology v Cambridge. Bethesda ale oficiálně nic nezveřejnila, ani různé poutaky, o něž se postarali nedočkaví fanoušci.

Možná kvůli tomu se vedoucí producent Todd Howard rozhodl promluvit a uklidnit hráče v rozhovoru se serverem RPS.

"Nemáme stanovenou žádnou časovou osu pro oznámení Falloutu 4. Odhaduji, že nám to bude ještě nějaký čas trvat. V průběhu let jsme si docela zvykli na všechny ty otázky. Každý chce informace. Momentálně se snažíme přijít na to, který z našich nápadů využijeme, a hledáme vhodný čas, abychom o tom všem začali mluvit," řekl Howard.

Následně se věnoval počítačům a nechal se slyšet, že jsou nadšeni z komunitních módů, které dokážou rozšířit, vylepšit a určitým způsobem oživit PC verzi Skyrim. Ta pro ně ostatně byla nejúspěšnější hrou v dlouhé historii společnosti. Těší ho, že nové konzole jsou velmi podobné PC, což otevírá nové možnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama