Na doktory s dávkou humoru si v Two Point Hospital zahrajeme za měsíc
Two Point Hospital Novinka Na doktory s dávkou humoru si v Two Point Hospital zahrajeme za měsíc

Na doktory s dávkou humoru si v Two Point Hospital zahrajeme za měsíc

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Už koncem srpna vyjde na počítače manažersko-budovatelská strategie z prostředí nemocnice.

Reklama

Kdo by neznal skvělou a vtipnou strategii Theme Hospital, kde jsme léčili řadu podivných až bizárních nemocí a postupně budovali nemocnici. Pokud si chcete na tyhle časy zavzpomínat, nemusíte někde lovit starou hru, nýbrž si počkat do 30. srpna, kdy na počítače (Windows, Mac, Linux) vyjde Two Point Hospital. Hru mají na svědomí tvůrci původního Theme Hospital ve spolupráci se společností Sega.

Co na nás v Two Point Hospital čeká? V roli doktorů a specialistů budeme léčit obyčejné i záhadné nemoci. V trailerech byla mnohokrát k vidění zvláštní nemoc, která svým obětem promění hlavu v obrovskou žárovku. Ano, i takové choroby na nás v této hře čekají. Krom toho se budeme starat o základní potřeby nemocnice, školit personál, zkoumat nová léčiva, rozšiřovat a vylepšovat nemocnici atd. Nicméně, záleží pouze na vás, k čemu budete dávat větší přednost. Zaměříte se na co největší počet uzdravených pacientů nebo budete řešit především nejsložitější případy á la Dr. House?

Podívejte se na nový trailer lákající k předobjednávce a na prvních 20 minut z hraní, které dnes přinesl server Dualshockers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama