Na druhý díl motokrosových závodů si počkáme
Novinka Na druhý díl motokrosových závodů si počkáme

Na druhý díl motokrosových závodů si počkáme

Michal Burian

Michal Burian

4

Únor příštího roku v Milestone nestíhají, odklad do konce března.

Reklama

Italské studio Milestone aktuálně připravuje tři hry. Sébastien Loeb Rally Evo vydají 29. ledna ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Potom měl následovat druhý díl oficiálních motokrosových závodů MXGP, dočkat jsme se jej měli v únoru. To ale Milestone nestíhají a nově s MXGP2 počítají až na 31. března 2016 na PC, PS4 a Xbox One. Datum platí pouze pro Evropu, nikoliv Severní Ameriku.

Třetím titulem potom je Valentino Rossi The Game, kde hlavní hvězdou bude italský závodník Rossi, který se stal 7x mistrem světa královské kubatury MotoGP.

„Hvězdou tohoto nového titulu jsou týmy, okruhy a především jezdci ze sezóny 2015. Ti přikovali diváky k obrazovkám až do 30. srpna tohoto roku, kdy Romain Febvre vyhrál na nizozemské MXGP titul mistra světa. A jako by to nebylo málo, MXGP2 posouvá hranici ještě dál: tato hra, jež obsáhne sezónu 2015, přináší závan čerstvého vzduchu (okořeněného výfukovými plyny) v podobě nových možností úprav motorek i závodníků, interiérových soutěží a mnoha dalšího. Při hraní MXGP2 budou mít hráči neustále jednu ruku na plynu a ocitnou se přímo uprostřed videoherního zážitku," popisuje Milestone MXGP2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama