Na E3 neuvidíme Quantum Break, Scalebound ani Crackdown
Novinka Na E3 neuvidíme Quantum Break, Scalebound ani Crackdown

Na E3 neuvidíme Quantum Break, Scalebound ani Crackdown

Michal Burian

Michal Burian

6

Všechny tři hry ukáže Microsoft až v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Reklama

Fanoušci Xboxu od konference Microsoftu na E3 očekávají mnoho, sama společnost láká fanoušky na mnoho překvapení. Mezi nimi ovšem nebudou tři tituly: Quantum Break, Scalebound a Crackdown. Tahle trojice si na svou slávu bude muset počkat do srpna, kdy v německém Kolíně nad Rýnem proběhne Gamescom.

Šéf Xbox divize Phil Spencer rozhodnutí vysvětlil velmi jednoduše. Dle jeho slov má Microsoft napěchovaný lineup her, ovšem na E3 není tolik času. Aby nás Microsoft o nich neochudil a umožnil jednotlivým hrám zazářit ve světle reflektorů, rozhodl se raději některé tituly vynechat a soustředit se na něj až na srpnovém Gamescomu.

Na Quantum Break, Scalebound a Crackdown tak zkrátka přijde čas až na Gamescom, což automaticky znamená, že v letošním roce se těchto her nedočkáme, minimálně u Quantum Break od Remedy Games to je známo.

Phil Spencer závěrem svého povídání řekl, že na E3 ukážou mnoho titulů a další potom na Gamescomu. Tisková konference v Kolíně nad Rýnem bude ve znamení odhalení nových her a novinek o těch již představených.

Připomeňme, že v pondělí k večeru se Microsoft na E3 tiskovce zaměří zejména na Rise of the Tomb Raider, Halo 5: Guardians a Forza Motorsport 6. Ke slovu se dostane také Gears of War a další exkluzivity pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama