Na E3 se ukáže nové Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Na E3 se ukáže nové Star Wars: Battlefront

Na E3 se ukáže nové Star Wars: Battlefront

Michal Burian

Michal Burian

26

EA potvrzuje, že v červnu se v Los Angeles dozvíme nové informace o Battlefrontu od DICE.

Reklama

Během loňské tiskové konference Electronic Arts na E3 jsme se dozvěděli o novém Star Wars: Battlefront, které připravuje švédské studio DICE (Battlefield). Vidět jsme mohli krátký teaser trailer, který toho zrovna moc neprozradil. Vše bude napraveno v červnu tohoto roku, kdy se v Los Angeles koná další E3, kde je vydavatel připraven detailněji střílečku odhalit.

Zatím nevíme, zda se SW: Battlefront ukáže v hratelné podobě nebo uvidíme jen nějaké video.

Připomeňme, že EA podepsala smlouvu s Disney v minulém roce, která jim zaručuje exkluzivitu na vývoj velkých her z universa Hvězdných válek. EA se do toho pořádně opřela a z licence chce vytěžit co nejvíce. Na nových hrách pracuje DICE, autoři Dead Space z Visceral Games (údajně půjde o akční adventuru v otevřeném světě, k vývoji se přidala i Amy Hennig, scénáristka Uncharted) a nejspíš i další tvůrčí celky.

EA má jinak v plánu na E3 odhalit šest dosud nespecifikovaných her, jednou z nich bude právě Battlefront. Nezapomene jistě ani na The Sims 4 pro PC ve 3. čtvrtletí, Dragon Age: Inquisition, FIFA 15, NHL 15, Madden NFL 15 a na nějakou tajemnou AAA hru běžící na Frostbite 3 enginu.

Tisková konference EA na E3 je naplánovaná na pondělí 9. června od 21:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama