Na E3 speciální oznámení pro fanoušky Crashe
Call of Duty: WWII Novinka Na E3 speciální oznámení pro fanoušky Crashe

Na E3 speciální oznámení pro fanoušky Crashe

Michal Burian

Michal Burian

11

Co vše plánuje Activision v Los Angeles?

Reklama

Activision nebude mít na E3 klasickou tiskovou konferenci. Místo toho bude vydávat tiskové zprávy a s jistotou se hry této firmy objeví na konferenci jiné společnosti (Jízdní řád). Call of Duty: WWII, Destiny 2 a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy očekáváme u PlayStationu. Sony má domluvenou spolupráci s časovou exkluzivitou pro obsah dvou zmíněných stříleček. Vylepšená trilogie Crashe zase dorazí jen na PS4, alespoň prozatím.

Activision láká na speciální oznámení pro fanoušky Crashe. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyjde jen dva týdny po E3. Co bychom se tak mohli dozvědět? Spekuluje se nad zbrusu novým dílem, remakem dílu Crash Team Racing a ke slovu se pochopitelně dostává i často zmiňované vydání trilogie na další platformy. Dle všeho má mít Sony jen časovou exkluzivitu, což znamená, že za určitou dobu by hra Crash Bandicoot N. Sane Trilogy mohla dorazit i na PC a třeba i Xbox One.

Největší pozornost se ale bude soustředit na Call of Duty: WW2 a Destiny 2. Sledgehammer Games vrátí CoD konečně zpět ke kořenům série, do druhé světové války a na E3 detailněji ukážou mód War, na kterém se podílí Raven Software. V tomto režimu musí hráči spolupracovat jako tým, aby porazili nepřítele. Mód je popisován jako narativní a hráči se v něm podívají do ikonických lokací druhé světové války.

Jako další se na řadu dostane Headquarters, který funguje podobně jako Tower z Destiny. Zde spolu může komunikovat až 50 hráčů najednou. A v neposlední řadě také Divize. O nich jsme psali zde.

Na závěr jsme si nechali Destiny 2. Pokračování sci-fi střílečky od Bungie odhalí detaily o příběhu a ukáže se v hratelné podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama