Na Euru v PES 2016 budou "chybět" některé týmy
Novinka Na Euru v PES 2016 budou "chybět" některé týmy

Na Euru v PES 2016 budou "chybět" některé týmy

Michal Burian

Michal Burian

6

Konami nemá licenci na všechny, v samostatné hře a bezplatné expanzi pro PES 2016 tak budou některé týmy "chybět".

Reklama

Společnost Konami plánuje vydat fotbalovou hru Euro 2016, licencovanou hru mělo dříve pod palcem studio EA Sports s konkurenční FIFA. To se ale letos mění, poprvé si budou moci fotbalový šampionát zahrát příznivci kopané od japonské společnosti.

Pro majitele PES 2016 bude 24. března dostupná bezplatná aktualizace zahrnující šampionát (pro všechny verze), zatímco 21. dubna vyjde samostatná hra pro PlayStation 4 a PS3. O dalších verzích bohužel nepadlo ani slovo.

Zajímavé ale je, že Konami nezískalo licenci pro všechny týmy. Ve hře bude mít licenci pouze 15 národních celků z celkových 24 kvalifikovaných mužstev na Euro 2016. Licenci budou mít reprezentace Anglie, Walesu, Německa, Španělska, Portugalska, Itálie, Ukrajiny, České republiky, Chorvatska, Slovenska, Islandu, Turecka, Albánie, Severního Irka a Francie.

To znamená, že bez licence bude Rumunsko, Švýcarsko, Rusko, Polsko, Belgie, Irsko, Švédsko, Rakousko a Maďarsko.

Konami tvrdí, že mezi licencovanými a nelicencovanými týmy nebude moc rozdílů. Ty licencované zahrnou nejnovější autentické tvářet fotbalistů. Hráči se nemusí bát, nelicencované reprezentace mají i přesto odpovídat svému stylu, hlavně tomu hernímu. Stejně tak máme očekávat doprovodnou grafiku a mnoho dalšího.

Závěrem dodejme, že DLC (i samostatná hra) zahrne pouze jeden fotbalový stadion, a to Stade de France, kde se bude hrát v červenci finále Eura 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama