Na GOG.com lze během následujících dvou dnů zdarma získat Shadow Warrior 2
Shadow Warrior 2 Novinka Na GOG.com lze během následujících dvou dnů zdarma získat Shadow Warrior 2

Na GOG.com lze během následujících dvou dnů zdarma získat Shadow Warrior 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy Windows PC

Jako obvykle platí, že když si hru stihnete včas přidat do své knihovny, zůstane vám už napořád.

Reklama

Oblíbený herní obchod GOG.com v tomto týdnu slaví 10 narozeniny, ale jeden větší dárek mohou získat spíše jeho uživatelé. A nejde jen o tradiční nálož slev. Během posledních dnů mohli registrovaní návštěvníci rozhodnout o tom, jestli má být dnes dočasně uvolněna akční řežba Shadow Warrior 2, neméně akční, ale poněkud jinak pojatý projekt Superhot nebo mix adventury a walking simulátoru Firewatch. A podle očekávání zvítězil zatím nejnovější Shadow Warrior.

Projekt studia Flying Wild Hog je k dispozici zdarma po dobu dvou dnů. Jako obvykle platí, že když si hru stihnete přidat do své GOG knihovny během následujících zhruba 46 hodin, zůstane vám už napořád, takže si ji budete moci kdykoliv stáhnout. Nutno podotknout, že Shadow Warrior 2 podporuje hraní multiplayeru s uživateli Steamu a navíc zahrnuje podporu komunitních funkcí klienta GOG Galaxy, jež čítají zejména achievementy. Naopak se rozlučte s protipirátskou ochranou, což je koneckonců jeden z důvodů obliby GOGu a zasloužených gratulací k 10 letům chodu, během nichž se obchod neustále rozvíjel a snažil se hernímu průmyslu sdělit, že to jde i bez ochran, které stejně vždy otravují tak maximálně platící zákazníky.

Jestliže máte o Shadow Warrior 2 zájem, ale na GOG.com se příliš neorientujete, je třeba se na něm zaregistrovat a následně na hlavní stránce obchodu kliknout na lištu s nápisem Giveaway, odpočtem, motivem hry a tlačítkem GET FOR FREE. Alternativně lze po přihlášení navštívit produktovou stránku a na ní opět kliknout na velké tlačítko Get for free. Následně se Shadow Warrior 2 ve verzi pro Windows obratem objeví ve vaší knihovně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama