Na informace o Dead Island 2 je ještě brzy
Dead Island 2 Novinka Na informace o Dead Island 2 je ještě brzy

Na informace o Dead Island 2 je ještě brzy

Michal Burian

Michal Burian

10

Deep Silver ujišťují, že studio Sumo Digital na Dead Island 2 stále pracuje.

Reklama

Když v červnu roku 2014 bylo oznámeno pokračování zombie akce Dead Island, které si tentokrát vzali na starost tvůrci Spec Ops: The Line z německého studia Yager Development, nejeden hráč se na hru začal těšit. O několik měsíců později vše podpořil první gameplay trailer (zhlédnout ho můžete pod textem). Pak už to šlo ale z kopce. Na konci dubna 2015 bylo Dead Island 2 odloženo na rok 2016 a v létě jsme se dozvěděli, že studio Yager nenašlo společnou řeč s vydavatelstvím Deep Silver, nedokázali se shodnout na tom, jak má Dead Island 2 vypadat.

Dlouhé měsíce se nejspíš na Dead Island 2 nesáhlo. Až v březnu loňského roku jsme se dozvěděli, že vývoje se ujímají lidé ze Sumo Digital (LittleBigPlanet 3 nebo pomáhali s Forza Horizon 3). Poté už jsme byli jen několikrát ujišťováni, že se na Dead Island 2 stále pracuje. To nově potvrdil i mluvčí Deep Silver pro britský Eurogamer.

„Dead Island 2 je ve vývoji v Sumo Digital. Jsme nadšeni pokrokem, který tým dělá s nejúspěšnější značkou Deep Silveru. Jakmile budeme připraveni prozradit více, uděláme to.“

Otázkou zůstává, jak bude Dead Island 2 vypadat. Když Yager nedokázali najít společnou řeč, je více než pravděpodobné, že Dead Island 2 od Sumo Digital nebude tím titulem, který nám byl před třemi roky představen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama