Na internet možná unikly první screenshoty ze Source 2 enginu
Novinka Na internet možná unikly první screenshoty ze Source 2 enginu

Na internet možná unikly první screenshoty ze Source 2 enginu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

41

Na Neogaf fóru se objevily zajímavé, pravděpodobně pravdivé obrázky z prezentace Valve, které ukazuje vizuál Source 2 enginu na předělané mapě z Left 4 Dead 2. <strong>Aktualizováno o další screenshot</strong>

Reklama

Update

Na fóru ValveTime.net se od anonymního zdroje objevil další screenshot:

Původní zpráva

Už dlouho jsme tu neměli nějaké neskutečně zajímavé, ale nepotvrzené informace týkající se budoucích projektů Valve, že ano? Pokud vám to chybí, můžeme vás zklidnit. Nyní tu totiž máme něco obzvlášť zajímavého.

Na Neogaf fóru se uživatel CBOAT pochlubil zajímavými obrázky z údajné prezentace Valve, v níž můžeme vůbec poprvé vidět krásy Source 2 enginu, a to na předělané mapě Plantation z Left 4 Dead 2 (možná si vzpomínáte na tu vilu s kulometem na balkoně).

Jak už jsme naznačili v úvodu novinky, nejde zatím o nic zaručeně pravdivého, ale fanstránka ValveTime.net, která na vše upozornila, zdůrazňuje, že zmíněný CBOAT je známý důvěryhodnými úniky a informacemi. Ačkoliv za to tedy nedáme ruku do ohně, dá se předpokládat, že jsou materiály pravé.

Prezentace ukazuje lokaci v Plantation z mnoha úhlů, na nichž lze vidět především velmi propracovanou vegetaci a destrukci. Otázka však zní, co je na zbývajících slidech? Screenshot totiž ukazuje jen 7 z 20 slidů celé prezentace. To se asi jen tak nedozvíme. Na jednom mlhavě viditelném slidu jsou však i poznámky o vývojářských/modovacích nástrojích, informující o propracovaném GUI, jednoduché kompilaci obsahu a vyhledávači jednotlivých prvků.

Co myslíte? Dá se materiálům věřit? Dal by si nějaký vtipálek s něčím takovým práci? To už necháme na vás. Jak ale říkáme, zdroj, který materiály zveřejnil, se už v minulosti ukázal jako důvěryhodný. No a teď můžete zase rozjet ty spekulace, kdy se dočkáme Half-Life 3 a zda Left 4 Dead 3 není jenom L4D2 předělané do Source 2 enginu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama