Na internetu se objevila série artworků Half-Life 2: Episode Three z roku 2008
Novinka Na internetu se objevila série artworků Half-Life 2: Episode Three z roku 2008

Na internetu se objevila série artworků Half-Life 2: Episode Three z roku 2008

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Zahraniční fanstránka vydala sérii zajímavých artworků z roku 2008, které s největší pravděpodobní patří k Half-Life 2: Episode Three.

Reklama

Ne, neděláme si srandu. Jak to tak vypadá, po pěti letech od vydání posledního ze tří artworků jsme se konečně dočkali skutečných obrazových materiálů k Half-Life 2: Episode Three. Pokud pochybujete o pravosti, obrázky podle mnohých zdrojů pocházejí od Andrey Wicklund z Valve.

A co vůbec můžeme na artworcích vidět, kromě watermarku fanstránky ValveTime.net? Zejména upoutá pozornost havarovaný vrtulník Mi-17, kterým měl Gordon Freeman a Alyx Vance odletět do arktické oblasti hledat ztracenou loď Borealis. S tím se pojí i obrázky mnoha postav navlečených do zimního oblečení, včetně Alyx. Na jednom obrázku má dokonce vestu svého otce Eliho.

Znalci Half-Life série si určitě všimnou Combine Advisora, a co ty barevné vlnky a vůbec stěží rozpoznatelné objekty? To by s největší pravděpodobností mohla být planeta Xen z původního Half-Life. Že by Valve chystalo uzavření kruhu a návrat na Xen? I to je možné.

Vzhledem ke stáří artworků je samozřejmě možné, že už nemusí být aktuální a že Xen byl jen jeden z nápadů. Ale kdo ví. Důležité však je, že jsme se konečně něčeho dočkali. Teď jen čekat na reakci Valve, i když pochybujeme, že bude mít únik artworků nějaký významnější dopad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama