Na karetním The Elder Scrolls: Legends začne pracovat odlišný tým
The Elder Scrolls: Legends Novinka Na karetním The Elder Scrolls: Legends začne pracovat odlišný tým

Na karetním The Elder Scrolls: Legends začne pracovat odlišný tým

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Dire Wolf Digital střídá studio Starkypants. Změna přinese rovněž změnu uživatelského rozhraní a grafiky.

Reklama

The Elder Scrolls: Legends je v tuto chvíli jednou z nejčastěji aktualizovaných a nejrobustnějších karetních her. Do budoucna by se však měla situace ještě zlepšit a Bethesda, která hru vydává, by ráda viděla rychlejší zakomponování toho, co žádají fanoušci. Jde třeba o pravidelné aktualizace, nové prvky nebo podporu kompetitivní scény. Proto dojde ke změně studia stojícího za vývojem Legends, a tak Dire Wolf Digital střídá tým Sparkypants, který se bude moci projektu nadále věnovat.

Jádro hry se nezmění. Herní mechaniky, módy, karty, položky v herním obchodě, to všechno zůstane, stejně jako vše spojené s kolekcí každého hráče, ať už jde o balíčky karet, postup, tituly nebo zakoupený obsah. K nějakým obsahovým změnám však přeci jen dojde. Již nějakou dobu vzniká zcela nový klient Legends, který přinese změny v grafice, uživatelském rozhraní a hlavním menu. To můžete vidět níže, přičemž další obrazovou ochutnávku změn poskytl server IGN. Navíc je i nadále ve vývoji dříve oznámený či naznačený obsah.

Zatím nevíme, kdy přesně k těmto změnám dojde, více o hře se ale dozvíme na letošní E3, konkrétně na tiskové konferenci Bethesdy, která se koná 11. června ve 3:30 ráno našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama