Na Kickstarteru se objevil spin-off k Pillars of Eternity - jde o karetní hru
Pillars of Eternity Novinka Na Kickstarteru se objevil spin-off k Pillars of Eternity - jde o karetní hru

Na Kickstarteru se objevil spin-off k Pillars of Eternity - jde o karetní hru

Jan Kalný

Jan Kalný

Komunitně zafinancované Pillars of Eternity se rozhodně těší velké popularitě. Není tak divu, že se tvůrci snaží značku rozšířit. Tentokrát jde o karetní hru.

Reklama

Není tomu tak dlouho, co vyšlo populární RPG Pillars of Eternity (recenze, 9/10). Že budou chtít tvůrci dát nejen o samotné hře, ale i světě, ve kterém se hra odehrává, vědět, bylo asi zřejmé. Tohle ale nejspíš nikdo nečekal.

Na Kickstarteru se objevil projekt Pillars of Eternity: Lords of the Eastern Reach - jde o karetní spin-off.

„Lords of the Easter Each je strategická karetní hra plná dobrodružství a staveb, založená na Pillars of Eternity od Obisiadn Entertainment. Musíte ochraňovat a budovat města, najímat hrdiny a vojáky pro obranu nebo se ponořit do nebezpečných dungeonů plných pokladů. Stavte věže, kovárny a další budovy, abyste získali výhodu a vítězství,” dočteme se v úvodu na Kickstarteru.

Celá hra je určená pro dva až čtyři hráče a vysvětlit její pravidla by bylo docela obtížné. Naštěstí je zde téměř šestiminutové video, které vám řekne o co vlastně jde.

Pro úplnost dodáme, že na hře pracuje třeba i Chris Taylor, hlavní designér prvního Falloutu, a Scott Everts, který pracoval také jako designér prvního Falloutu, včetně druhého dílu, New Vegas nebo případně Planescape: Torment.

Pokud vás hra zaujala, určitě jí nezapomeňte podpořit. O to, že by se nezaplatila, nemusíme mít pravděpodobně strach. Koneckonců, hra už vybrala dobrou třetinu požadované částky, a to je to tam teprve chvíli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama