Na Kickstarteru úspěšně bojuje skateboardingová hra Session
Session Novinka Na Kickstarteru úspěšně bojuje skateboardingová hra Session

Na Kickstarteru úspěšně bojuje skateboardingová hra Session

Michal Burian

Michal Burian

6

Na PC si můžete vyzkoušet demoverzi.

Reklama

V úterý podvečer byla na Kickstarteru spuštěna kampaň pro skateboardingovou hru Session. Vývojáři stanovili cíl na 80 tisíc kanadských dolarů. V současné době přispělo již přes 1600 lidí částkou přes 72 tisíc kanadských dolarů. Do konce crowdfundingu zbývá ještě 27 dní. Nic tak nenasvědčuje tomu, že by se cíl nepodařilo splnit.

Session chce být duchovním nástupce série Skate a zároveň se inspirovalo u zlaté éry skateboardingu, která se datuje k počátkům 90. let a roku 2000. Hra přinese otevřený svět a reálnou fyziku díky využití technologie Unreal Engine 4. Tvůrci slibují autentické a zábavné dovádění s „prknem na kolečkách.“

Pokud se navíc podaří vybrat více peněz, může být hra ještě lepší. Za 130 tisíc dolarů bude ve hře možnost upravit si svou postavu a skateboard. Za 280 tisíc bude přidán City Hub. Za 360 tisíc potom online multiplayer. Za 510 tisíc příběhový mód a za 620 tisíc podpora Steam Workshopu s možností vytvářet a sdílet vlastní skateboardy, překážky, levely a mnoho dalšího.

Session vyjde někdy během roku 2019. Studio má zajištěné prostředky k tomu, aby hra mohla dorazit na Steam v předběžném přístupu a na Xbox One díky programu Xbox Game Preview. Poté se nejspíš dostane i na PlayStation 4. Zatím si můžete na PC stáhnout demoverzi.

Zdroj: VG247

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama