Na kolekci Batman: Return to Arkham si podle všeho počkáme
Batman: Return to Arkham Novinka Na kolekci Batman: Return to Arkham si podle všeho počkáme

Na kolekci Batman: Return to Arkham si podle všeho počkáme

Michal Burian

Michal Burian

17

Studio má mít problém s frekvencí snímků za sekundu.

Reklama

Měsíc před plánovaným vydáním společnost Warner Bros oznámila odklad Batman: Return to Arkham na neurčito. Už to naznačovalo, že není něco v pořádku. Vydavatel tvrdil, že nebyl spokojen s produktem. Studio Virtuous Games tak dostalo více času, aby mohli autoři hru doladit. Podle dnešních informací kolekce Batmana pro PlayStation 4 a Xbox One nevyjde v létě, ale až v listopadu. Přišel s tím britský Eurogamer, který se to dozvěděl od důvěryhodných zdrojů.

Přitom původně se návrat Batmana do Arkhamu plánoval na 29. července. Odklad bude tak dost znatelný. To naznačuje, že v týmu Virtuous Games nejde vše podle představ. Ostatně to potvrdily i zdroje, podle všeho za problémem stojí nestabilní frekvence snímků za sekundu.

Doufejme, že hry Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City pro novou generaci konzolí nedopadnou jako PC verze Batman: Arkham Knight, která byla přímo katastrofální a Warner Bros ji musel na delší čas stáhnout z prodeje.

„Po přezkoumání progresu projektu se tým WB Games rozhodl odložit vydání hry Batman: Return to Arkham. Studio Virtuous Games dostalo čas, aby mohli vývojáři kolekci doladit. Zatím nemáme stanovené nové datum vydání. Až si budete jisti, že je hra připravena k vydání, budeme vás informovat,“ nechal se při odkladu slyšet Steve Grayson z Warner Bros.

Batman: Return to Arkham je kolekce dílů Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City pro PlayStation 4 a Xbox One, Batman: Arkham Origins bohužel chybí. Na původních hrách pracovalo studio Rocksteady, vylepšené díly si vzali na starost kluci a holky z Virtuous, kteří mají za sebou Final Fantasy X/X-2 a Heavy Rain remaster. U Batmana se rozhodli na přechod z Unreal Enginu 3 na Unreal Engine 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama