Novinka Na konzole vyšla Serious Sam Collection

Na konzole vyšla Serious Sam Collection

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Souhrnné vydání několika dílů.

Reklama

Letos na pulty obchodů dorazil v pořadí již čtvrtý hlavní díl z frenetické akční série Serious Sam, který oplýval tím největším měřítkem, jakého jsme se kdy v této sérii dočkali.

Nicméně taktéž jsme neustále čekali na kolekci starších Serious Sam her na aktuální generaci konzolí, která byla slibována překvapivě dost dlouho, kdy první zmínky se objevily už před více jak dvěma roky. Toto čekání však bylo 17. listopadu ukončeno, jelikož jsme se jí konečně dočkali.

V Serious Sam Collection tak naleznete poměrně velkou hromadu obsahu, kdy se můžete těšit na Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter a Serious Sam 3: Before First Encounter, kdy k poslednímu dílu navíc získáte i dodatečné expanze The Legend of the Beast a Jewel of the Nile.

Do hraní kampaně se následně můžete pustit buď v kooperaci či osamotě. Navíc se můžete těšit na speciální survival mód a klasický multiplayer, kde přijde řada na režimy jako je Deathmatch, Team Deathmatch či Capture the Flag. V kosení nepřátel vám pomůže rozličný arzenál všemožných zbraní, jako je třeba dvouhlavňová brokovnice, příruční kanón či rotační kulomet.

Toto společné vydání vyšlo na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, ale díky zpětné kompatibilitě je hratelné i na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Cenovka se pohybuje kolem 800 korun a pořídíte ji v PlayStation Store, Microsoft Store a Nintendo eShopu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama