Na letošek se chystá pokračování strategie Door Kickers
Novinka Na letošek se chystá pokračování strategie Door Kickers

Na letošek se chystá pokračování strategie Door Kickers

Michal Burian

Michal Burian

1

Velet nebudete policistům, ale protiteroristické jednotce na Blízkém východě.

Reklama

Z 2 228 recenzí až na výjimky všechny kladné, to je vizitka real-time strategie Door Kickers z roku 2014 (prodalo se přes 250 tisíc kusů). Pokud jste s hrou měli to štěstí, tak jste si jistě řekli, že by to chtělo pokračování. To si řekli i členové studia KillHouse Games, kteří na letošní rok chystají druhý díl.

Od Door Kickers 2 hráči hodně očekávají, vědí to i vývojáři, kteří se rozhodli, že tentokrát nebudete velet policejní jednotce. Místo toho se podíváte na Blízký východ, kde se stanete velitelem speciální protiteroristické skupiny. Ta si posvítí na všechny možné nepřítele.

V tiskové zprávě tvůrci zdůrazňují noční akce se stealth přístupem, nové třídy postav a s nimi související vybavení, včetně bezpilotních letounů a nočního vidění. To vám umožní se přizpůsobit každé situaci a hlavně se sami rozhodnout, zda daný úkol splníte potichu nebo bez servítek. To samé se ale dá říci o teroristech. Ti mají být nevyzpytatelným nepřítelem, který bude také slušně vybaven, třeba RPG. Samozřejmostí jsou i sebevražední atentátníci, pasti v táborech atd.

Jednou z nejdůležitějších inovací - kromě 3D enginu - bude multiplayer vedle kooperace, misí pro jednoho hráče a klasické singleplayerové kampaně. Dobrou zprávou je také podpora modifikací v editoru pro vytváření vlastních úrovní i menších modu.

Door Kickers 2 bude koncem roku v Early Access verzi na Steamu, poté vyjde plná verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama